Algemene informatie


Voor alle tandheelkundige uitleg en informatie verwijzen wij u door naar de site van alles over het gebit. Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft op tandheelkundig gebied.


In onze praktijk hebben wij aandacht voor u als persoon. Wij hopen op een prettige, respectvolle behandelrelatie. Bij ons is het mogelijk voorkeuren uit te spreken voor een behandelaar. Wij zullen u dan zo veel mogelijk bij die behandelaar inplannen.


Onze praktijk is toegankelijk voor minder valide patiënten. Dit houdt in dat u voor de deur kunt parkeren, met de lift naar boven kunt en de praktijk geheel gelijkvloers is.


Wij werken met alle doelgroepen, mocht het voor ons niet haalbaar zijn om de juiste zorg te kunnen leveren zullen wij u hier mondeling van op de hoogte brengen.


In onze praktijk spreken wij Nederlands en Engels. Mocht u niet in staat zijn de Nederlandse of Engelse taal te begrijpen, vragen wij u om een tolk mee te nemen naar uw afspraak. Zo kunnen wij u alsnog voorzien van de beste uitleg en zorg.


Mocht iets niet zijn verlopen zoals u had verwacht, bent u het ergens niet mee eens of wilt u een klacht indienen? Dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen we u goed te woord staan en kunnen wij u zo spoedig mogelijk helpen.


Mocht u overige vragen hebben zijn wij telefonisch bereikbaar of middels dit formulier.