Beugels in de praktijk

Veel beugelbehandelingen kunnen wij in eigen praktijk uitvoeren. Dit biedt voordelen voor de patiënt; er is geen sprake van een verwijsprocedure of wachtlijsten, u bent vertrouwd met de behandelaar en de behandelaar is vertrouwd met u en uw gebit, er hoeven geen complexe combinatie afspraken te worden gepland wanneer een beugelbehandeling met vullingen moet worden gecombineerd.

Per patiënt wordt de problematiek vooraf beoordeeld. In complexere gevallen verwijzen wij u door naar een orthodontist in de buurt. We hebben goede ervaring met beide orthodontisten in Arnhem-Zuid: kerbuschorthodontie.nl en orthoarnhem.nl
Ook indien u zelf liever door een orthodontist dan door uw tandarts wordt behandeld dan verwijzen wij u evengoed door, u heeft hierin altijd een vrije keuze.

Orthodontische behandelingen en controles worden in onze praktijk uitgevoerd door Tandarts Bless, veel onderdelen van de behandeling kunnen ook door een orthodontie-assistente worden uitgevoerd.